Pomôž svojmu oddielu a vyhraj pamätný kompas

1607

Zorientovať sa a nájsť správny smer je občas potrebné nielen v prírode, ale aj v bežnom oddielovom živote. Máme však dobré správy – existuje špeciálny online kompas, ktorý pomáha pri fungovaní oddielu a je voľne k dispozícii aj pre tvoj oddiel. Stačí kliknúť na stránku www.kompas.skauting.sk.

Po vyplnení registrácie môžeš prejsť priamo k hodnoteniu 5 oblastí fungovania oddielu – program, spotreba a financie, komunikácia, spôsob rozhodovania v oddiele a prospešnosť oddielu navonok. V každej oblasti je niekoľko otázok, ktoré spoločne v oddiele obodujete na škále 1-6. Výsledné skóre vám ukáže, kde sa váš oddiel nachádza a tiež vám navrhne tipy, ako sa môžete zlepšiť.

Okrem hodnotenia oddielu môžeš ohodnotiť aj sám seba a svoje vlastné úsilie prostredníctvom tzv. individuálneho kompasu v pravom hornom rohu.

Navyše, teraz pre teba máme skvelú súťaž o 40 kompasov s vygravírovanou skautskou ľaliou! Túto pamätnú cenu môžeš vyhrať pokiaľ sa ocitneš medzi prvými 40timi, ktorí svoj oddiel zaregistrujú v Globálnom kompase a vyskúšajú ho.

Pri registrovaní nezabudni uviesť správny kontaktný email, meno tvojho oddielu, mesto a vybrať z ponuky krajín Slovensko. Len tak ťa budeme vedieť dohľadať a zaslať ti ocenenie.

Chcel by si si kompas len prezrieť a vyskúšať si ho bez registrácie? Túto možnosť nájdeš v dolnej časti úvodnej stránky. Nezabudni však, že bez registrácie nebudeš mať prístup k niektorým dôležitým funkciám a nebudeš zaradený do súťaže.

Tento projekt je realizovaný s finančnou podporou Európskej Únie. Za obsah projektu zodpovedajú výhradne partneri projektu a ako taký nemôže byť považovaný za stanovisko EÚ.