Rada pre vzdelávanie organizuje líderske i vodcovské skúšky!

1599
Foto: Vladislav Kakody

Pre všetkých, ktorí majú záujem získať líderský alebo vodcovský dekrét, je tu nová príležitosť! Prihlásiť sa môžeš od 1. 4. 2023 do 30. 4. 2023 úplne jednoducho – stačí zaslať mail na adresu vzdelávanie@skuting.sk s tvojím menom a priezviskom, informáciou, o aké skúšky máš záujem a všetky potrebné prílohy (dočítaš sa o nich nižšie). Predmet mailu, prosím, uveď: Prihlásenie sa na líderské/vodcovské skúšky 2023.

Líderské skúšky sa budú konať 27. 5. 2023 v Bratislave (na Ú​stredí). V prípade, že sa nevieš dostaviť osobne, je tu možnosť, aby si bol preskúšaný online (pokiaľ máš záujem byť vyskúšaný touto formou, tak nám to daj vedieť v prihláške).

  • Pokiaľ máš už absolvovanú líderskú školu, je nutné pri prihlásení na skúšky zaslať v prílohe potvrdenie o ukončení líderskej školy a potvrdenie o ukončení líderskej činnosti.
  • Pokiaľ máš záujem sa zúčastniť líderských skúšok bez absolvovania líderskej školy, všetky podmienky, ktoré by si mal spĺňať, nájdeš TU. Potvrdenie o splnených podmienkach nám zašli v prílohe prihlasovacieho mailu.

Vodcovské skúšky sa budú konať 28. 5. 2023 v Bratislave (na Ústredí). V prípade, že sa nevieš dostaviť osobne, je tu možnosť, aby si bol preskúšaný online (pokiaľ máš záujem byť vyskúšaný touto formou, tak nám to daj vedieť v prihláške).

  • Pokiaľ máš už absolvovanú vodcovskú školu, je nutné pri prihlásení na skúšky zaslať v prílohe potvrdenie o ukončení vodcovskej školy a potvrdenie o ukončení vodcovskej činnosti.
  • Pokiaľ máš záujem zúčastniť sa vodcovských skúšok bez absolvovania vodcovskej školy, všetky podmienky, ktoré by si mal spĺňať, nájdeš TU. Potvrdenie o splnených podmienkach nám zašli v prílohe prihlasovacieho mailu.

V prípade, že ti je niečo nejasné alebo máš nejaké otázky, neboj sa nás kontaktovať (vzdelavanie@skuting.sk

“Vzdelanie slúži na zlepšenie života druhých a zanechaní tak vašej komunity a sveta lepším miestom, ako ste ho našli.”

– Marian Wright Edelman