Na Ústredí Slovenského skautingu máme nových kolegov!

1087
Foto: John Schnobrich

Ako to už býva, niekedy nastane čas na zmenu. To isté si povedali aj naši kolegovia na 3 pozíciách a vydali sa v ústrety iným príležitostiam. Niektoré tým milším, ako je materská dovolenka. Aj preto sa leto nieslo v znamení pracovných pohovorov, kedy sme u nás na Ústredí privítali 3 nové tváre.

Projektová koordinátorka/ fundraiserka

Táto pozícia sa kreovala rokmi a je veľmi potrebná pre organizáciu, keďže sa chceme pohnúť vpred a na to si potrebujeme vybudovať viacero zdrojov príjmov. Tie je potrebné získavať prostredníctvom darcovstva či písania projektov. Na tento post nastúpila Zuzana Slobodová – Zuzka. Zuzka nie je skautka, ale to vôbec nevadí, pretože k nám zapadla ako puzzle. Pochádza z Vinohradov nad Váhom a má rada to, čo takmer každý skaut: cestovanie, prírodu, zvieratá či knihy. Môžete ju pracovne kontaktovať na: zuzana.slobodova@skauting.sk.

Zahraničná rada

Prednedávnom sme vám predstavili zahraničnú radu v zložení Tarhone a Škorice. Namiesto Škorice však nastúpila Viera Lukáčová – Vierka z toho istého zboru. Škorica svoju agendu bravúrne odovzdala, takže teraz môžete s dotazmi na zaraničie kontaktovať aj našu premotivovanú Vierku. Obe tajomníčky – Vierka aj Tarhoňa vám vaše dotazy zodpovedia na: international@skauting.sk. Tajomníčky komunikujú so zahraničnými organizáciami a podieľajú sa na organizácii zahraničných podujatí.

Duchovná rada

Na poste tajomníčky Duchovnej rady je aktuálne Alžbeta Novotná – Betka. Betka je zo 75. zboru o. b. Jána Vojtaššáka v Spišskej Novej Vsi. Môžete ju kontaktovať na: duchovno@skauting.sk. Betka sa spolupodieľa na tvorbe duchovného programu, aktivít či podujatí.