Na Ústredí Slovenského skautingu máme nových kolegov

1159
Foto: John Schnobrich

Na Ústredí Slovenského skautingu pribudlo počas posledného polroka viacero nových tvárí. Vymenili sa najmä tajomníci, ktorých by sme vám týmto článkom chceli predstaviť. Dozviete sa hlavne, s kým budete komunikovať a s čím sa na daného tajomníka môžete obrátiť. A pripomenieme vám aj mená, s ktorými ste už mali možnosť komunikovať.

Rada pre komunikáciu/ PR a komunikácia

Táto pozícia vznikla len nedávno a už nabrala širokú agendu. Na poste tajomníčky Rady pre komunikáciu je aktuálne Lucia Tóthová – Luca. Môžete ju kontaktovať na komunikacia@skauting.sk. Luca sa bude starať o komunikáciu organizácie na sociálnych sieťach či webe. Jej rukopis budete vidieť pri jednotlivých článkoch i postoch. Bude sa podieľať na propagácii značky Slovenského skautingu, tvorbe marketingového plánu a mnohé iné činnosti, ktoré sú s komunikáciou organizácie úzko späté.

Programová rada

Programová rada má taktiež novú tvár a aktuálne je na poste tajomníčky Barbora Blahová – Lula. Môžete ju kontaktovať na program@skauting.sk. Lula sa stará o programovú ponuku organizácie. V jej rukách sú rôzne programové moduly, programové podujatia či programové príručky.

Rada pre vzdelávanie

Na post tajomníka Rady pre vzdelávanie sa na jar dostal Marián Stehlík – Majo. Môžete ho kontaktovať na vzdelavanie@skauting.sk. Majo má na starosti administratívu vzdelávacích podujatí, komunikáciu so vzdelávacími tímami či vytváranie dekrétov pre absolventov skúšok.

Rada pre rozvoj

Za radu pre rozvoj Vám predstavujeme rovno dve tajomníčky, ktoré sa delia o túto pozíciu. Sú nimi Klára Horváthová – Klára a Veronika Živčicová – Veve. Obe môžete zastihnúť na rozvoj@skauting.sk. Venujú sa prerozdelenej agende rady tak, aby sa im spoločne podarilo poriadne naštartovať rozvoj organizácie. Veve sa venuje kruhu rozvoja a kruhu oblastných rozvojárov, zatiaľ čo Klára zastrešuje kruh IT a kruh starostlivosti o dospelých.

Duchovná rada

Na poste tajomníčky Duchovnej rady je dlhodobo Elena Strečanská – Elenka. Môžete ju kontaktovať na duchovno@skauting.sk. Elenka sa spolupodieľa na tvorbe duchovného programu, aktivít či podujatí.

Zahraničná rada

Za Zahraničnú radu taktiež predstavujeme dve tajomníčky, ktoré sa delia o túto pozíciu. Sú nimi Eva Novotná – Škorica a Janka Hrvolová – Tarhoňa. Obe môžete kontaktovať prostredníctvom international@skauting.sk. Tajomníčky komunikujú so zahraničnými organizáciami a podieľajú sa na organizácii zahraničných podujatí.

V prípade akýchkoľvek iných otázok, ktoré nespadajú do tematických okruhov tajomníkov je možné kontaktovať sekretariát Ústredia Slovenského skautingu na ustredie@skauting.sk.