Online stream: Skauting v období karantény a výhľady do budúcnosti

2137

Karanténa spojená s preventívnymi opatreniami proti šíreniu vírusového ochorenia COVID-19 pokračuje. Od rozhodnutia dočasne pozastaviť  prezenčnú skupinovú činnosť prešiel už takmer mesiac. Naša činnosť sa po krátkej paralyzácii presunula do online priestoru a dospelí členovia vykonávajú dobrovoľnícke aktivity. Môžeme povedať, že organizácia sa stabilizovala.

Napriek všetkým týmto pozitívnym správam sa v nás vynárajú viaceré otázky, ktoré treba zodpovedať.

  • Ako dlho bude trvať karanténa?
  • Budeme vedieť čerpať dotáciu aj bez aktivít?
  • Budeme tento rok organizovať letné skautské tábory?
  • Prídu nám jarné a letné časopisy?
  • Čo so vzdelávacími akciami?
  • Čo robí Ústredie a Náčelníctvo Slovenského skautingu?

Vedenie organizácie sa rozhodlo zorganizovať  online streamovaný rozhovor Jána Mitríka a Juraja Lizáka. Predseda Programovej rady a riaditeľ Ústredia Slovenského skautingu sa vám pokúsia zodpovedať  často pýtané otázky a sprístupnia vám vhľad do nastavených procesov a plánov vedenia Slovenského skautingu.

Rozhovor sa uskutoční v pondelok, 6. apríla o 18:00, na Facebook stránke Slovenského skautingu. Svoje otázky môžete zasielať dopredu na juraj.lizak@skauting.sk alebo sa môžete pýtať  cez komentáre priamo počas rozhovoru.

Pozrite si záznam živého vysielania

Online stream: Skauting v období karantény a výhľady do budúcnosti

Budú letné tábory? Ako to bude s programom? Alebo vzdelávacími akciami? Prídu jarné a letné časopisy? Práve na tieto otázky odpovedajú Juraj Lizák a Ján Mitrík – riaditeľ Ústredia a predseda Programovej rady Slovenského skautingu. Pozrite si záznam zo živého vysielania. #skauting #skautujemdoma

Uverejnil používateľ Slovenský skauting Pondelok 6. apríla 2020