Nové metodiky v tlačenej podobe

2209

Metodické príručky Ceremoniály v Slovenskom skautingu a Sľub – srdce skautingu prichádzajú v tlačenej podobe, aby vám v oddieloch a zboroch pomohli posunúť skautskú činnosť opäť ďalej.

Publikácia Sľub – srdce skautingu vznikla ako inštruktorský projekt Andreja Mitríka – Andyho. V príručke nájdete samotné vysvetlenie skautského sľubu, čo možno pod jednotlivými bodmi rozumieť a hľadať v skrytom význame, ako pracovať so skautským sľubom, ako pripraviť svojho člena na skautský sľub a mnoho ďalšieho.

Príručku Ceremoniály v Slovenskom skautingu zas v rámci Gilwellskej inštruktorskej lesnej školy pripravil Vladislav Kakody – Láďo. Metodika pozostáva zo siedmych kapitol, v ktorých sa venuje tým najvýznamnejším a najdôležitejším skautským rituálom – Táborový nástup, Slávnostný oheň, Prechodový rituál, Skautský sľub a Poďakovanie za jedlo.

Tieto publikácie sú najnovšie dostupné aj v tlačenej podobe, aby ste ich mohli mať poruke vo svojej oddielovej či zborovej knižnici, alebo aj u seba doma. Objednať si ich môžete v skautskom obchode ScoutShop.sk.