V poštovej schránke si nájdete prvý tohtoročný skautský časopis

1417

Informujeme o radostnej správe, že jarné čísla časopisov sa od tohto pondelka, 26. marca, rozbehli po Slovensku priamo do vašich poštových schránok. Džungľa, Skaut aj Médium sa tak tešia, keď sa dostanú k svojim čitateľom.

Čísla sú opäť plné zaujímavého čítania zo skautského diania, aktuálnych tém a inšpirácií do tohto ročného obdobia. Prajeme veľa pekných chvíľ strávených čítaním a najlepšie prežitie blížiacich sa sviatkov.

Neprišiel ti časopis? Daj nám to vedieť!

Je veľa možností, kde mohla nastať chyba, ale môžeme ju vyriešiť iba keď nám o nej dáš vedieť. Preto ťa chceme poprosiť, ak vieš o niekom vo svojej družine, oddiele, či zbore, že mu neprišlo aktuálne, či niektoré z predchádzajúcich čísel, aby si mu dal vedieť nech sa nám ozve na emailovú adresu ustredie@skauting.sk. Alebo ak si radca alebo vodca, tak sa nám ozvi priamo ty. Ďakujeme.

Ako je to s časopismi v rámci registrácie

V súčasnosti platí pravidlo, že časopisy posielame všetkým členom Slovenského skautingu (SLSK), ktorí sú v príslušnom roku zaregistrovaní. To znamená, že odo dňa prijatia registrácie na Ústredie a prijatia platby má každý člen Slovenského skautingu nárok na jeden časopis podľa svojho výberu – v rámci registrácie a automaticky.