Vaše 2% venujete deťom

1317

V uplynulých rokoch sme aj vďaka podpore darcov mohli pripravovať pre deti a mladých ľudí množstvo pravidelných aktivít, ale aj netradičných, zážitkových a vzdelávacích podujatí. Úprimne Vám za túto pomoc ďakujeme.

AJ V TOMTO ROKU MÔŽETE ROZHODNÚŤ A VYBRAŤ SI, AKÚ ORGANIZÁCIU PODPORÍTE VAŠIMI 2% Z DANÍ – MEDZI PRIJÍMATEĽMI JE AJ SLOVENSKÝ SKAUTING.

Čo je skauting a o čo sa snažíme?

Skauting je jedno veľké dobrodružstvo, ktoré každému umožňuje nájsť si svoj kúsok miesta na sebarealizáciu, na splnenie svojich snov a nájdenie si priateľov na celý život.

Sme občianske združenie – výchovná mládežnícka organizácia s cieľom vytvárať priestor na plnohodnotný a všestranný rozvoj detí a mladých ľudí. Viac sa o nás môžete dozvedieť napríklad tu.

S Vašou podporou dokážeme sprostredkovať náš výchovný program, zmysluplné aktivity, skvelé zážitky, priateľstvá a pozitívne hodnoty tisíckam detí a mladých ľudí.

Veľmi si vážime Vašu pomoc a úprimne Vám ďakujeme.

Ako venovať 2% skautingu?

Ak ste sa rozhodli, že nám chcete venovať 2% zo svojich daní, môžete tak urobiť jedným z nasledovných spôsobov:

  • podporiť národnú organizáciu Slovenský skauting
  • alebo podporiť konkrétne skautské skupiny (zbory), pôsobiace na lokálnej úrovni, možno priamo vo Vašom okolí. Zoznam skautských zborov, oprávnených prijať 2%, môžete nájsť napríklad tu.

Kompletný postup, ako poukázať 2% z dane Slovenskému skautingu pre zamestnancov, SZČO, ako aj právnické osoby + potrebné tlačivá

V prípade otázok alebo problémov nás môžete kedykoľvek kontaktovať na 0948 310 100, prípa. 02/44 640 154, alebo prostredníctvom e-mailu na ustredie@skauting.sk.