Skauting doma: Rodičia, splňte si s deťmi Úspech džungle!

3438

V rámci kampane Skautujem doma dnes prinášame skvelú možnosť najmä pre rodičov našich mladších členov – vĺčatá a včielky (7 – 11 rokov). Už niekoľko mesiacov majú možnosť plniť si v družine voľný programový modul Úspech džungle. Dnes si môžete stiahnuť jeho elektronickú verziu a plniť ju aj doma.

V rámci našej súčasnej kampane Skautujem doma vám pripomíname možnosť pridať sa do rovnomennej facebookovej skupiny, kde sa vzájomne môžeme obohatiť a podporiť počas obmedzenia našej činnosti.

Od pondelka 16. marca sú na celom Slovensku zatvorené školy, čo znamená, že množstvo rodičov s nimi bude tráviť čas doma. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli, že Voľný programový modul Úspech džungle pre vĺčatá a včielky sprístupníme v jeho elektronickej verzii. Neváhajte teda a pustite sa doň so svojimi deťmi.

Vĺčatá a včielky vďaka Úspechu džungle majú možnosť bližšie spoznať príbehy z Knihy džunglí, s ktorou sa stretávajú aj pri plnení stupňov napredovania. Ide o voľný programový modul, a teda doplnok k základnému kameňu skautského programu – stupňom napredovania Vlčia stopa.

Úspech džungle je zložený zo siedmich pracovných listov, pričom každý z nich sa sústredí na jedno zo zvieratiek zo sveta Knihy džunglí a Mauglího. Za splnenie každého pracovného listu si vĺča či včielka môže našiť nášivku s vyobrazením daného zvieratka či Mauglího.

Aj naďalej si však pracovné listy môžete zakúpiť v skautskom obchode ScoutShop.sk. Listy sú v praktickom zakladači, vďaka ktorému sa nepoškodia a nestratia.