Rozhodujete sa, komu tento rok darujete svoje 2%? Podporte skauting

2162

Aj vďaka podpore darcov môžeme pre deti a mladých ľudí, ktorí sú členmi Slovenského skautingu, pripravovať kvalitný program. Pravidelné stretnutia na jednu-dve hodiny každý týždeň, oblastné, národné či medzinárodné podujatia. Aktivity, z ktorých si odnášajú nezabudnuteľné zážitky či vedomosti a skúsenosti. Za túto pomoc vám veľmi ďakujeme.

Aj tento rok môžete vybranú organizáciu podporiť 2% – medzi prijímateľmi je aj Slovenský skauting.

Čo je skauting a o čo sa snažíme?

Skauting je v prvom rade jedno veľké dobrodružstvo, vďaka ktorému si všetci môžeme plniť sny a vytvárať priateľstvá trvajúce celý život. Nemenej dôležitou stránkou je však rovnomerný rozvoj všetkých aspektov osobnosti, o ktorý sa v skautingu snažíme. O nadobúdaní jedinečných vedomostí, skúseností a zručností.

Sme občianske združenie – mládežnícka organizácia s cieľom vytvárať priestor na plnohodnotný a všestranný rozvoj detí a mladých ľudí. Naším cieľom je napríklad vytvorenie bezpečného prostredia na spoznávanie a plnohodnotné a všestranné formovanie vlastnej osobnosti mladého človeka. Vďaka skautingu môžu mladí ľudia objavovať krásy nielen vlastnej krajiny, ale aj tých zahraničných, budovať medzinárodné priateľstvá.

S Vašou podporou dokážeme sprostredkovať náš výchovný program, zmysluplné aktivity, skvelé zážitky, priateľstvá a pozitívne hodnoty tisíckam detí a mladých ľudí. Veľmi si vážime Vašu pomoc a úprimne Vám ďakujeme.

Ako venovať 2% Slovenskému skautingu?

Ak ste sa rozhodli, že nám chcete venovať 2% zo svojich daní, môžete tak urobiť jedným z nasledovných spôsobov:

  • podporiť národnú organizáciu Slovenský skauting
  • alebo podporiť konkrétne skautské skupiny (zbory), pôsobiace na lokálnej úrovni, možno priamo vo Vašom okolí. Konkrétne skautské zbory si môžete vyhľadať napríklad tu.

Kompletný postup, ako poukázať 2% z dane Slovenskému skautingu pre zamestnancov, SZČO, ako aj právnické osoby + potrebné tlačivá

V prípade otázok alebo problémov nás môžete kedykoľvek kontaktovať na 0948 310 100, prípadne 02/44 640 154, alebo prostredníctvom e-mailu na ustredie@skauting.sk.