Sviatok štedrosti #GivingTuesday je tu opäť!

573

Slovenský skauting sa už tretí rok zapája do osláv sviatka štedrosti, dávania a dobrovoľníctva. Tento-krát by sme vám radi priblížili skautský program a kurzy, ktoré pripravujeme na rok 2023.

#GivingTuesday vznikol v roku 2012 ako odpoveď na nákupný ošiaľ Black Friday či Cyber Monday a dnes je známy po celom svete. V tento deň sa oslavuje štedrosť, dávanie a dobrovoľníctvo. Tento rok sa bude konať 29. novembra 2022 a Slovenský skauting bude jeho súčasťou.

Deti a mladí sú budúcnosťou našej krajiny. V skautingu ponúkame kvalitný program pre všetky deti naprieč celým Slovenskom.

Za 30 € vyškolíme jedného radcu, ktorý sa vo svojom voľnom čase venuje 7 deťom na pravidelných stretnutiach, čo prináša 560 hodín plnohodnotného programu pre každé dieťa. V roku 2023 zorganizujeme kurzy pre 60 ľudí, ktorí každý týždeň prinášajú pútavejší program pre 420 detí na celom Slovensku.

“Pokúste sa zanechať tento svet o niečo lepší, ako ste ho našli”

je odkaz, podľa ktorého sa riadime každý deň. My sme vždy pripravení pomáhať. Svojim blízkym, okoliu, prírode i spoločnosti. V skautingu máme radi výzvy a vždy sa chceme posúvať vpred. K tomuto všetkému nás mladších vedú skúsení radcovia a skautské vzdelávanie spolu s pestrým programom.

Dnes máme my výzvu pre vás všetkých. Aj my mladí vieme, že skutočný spôsob, ako dosiahnuť šťastie, je rozdávať radosť iným ľuďom. Urobte radosť sebe aj nám, tým, že nám pomôžete zlepšiť program pre deti.

Podporte dobrovoľnícke aktivity nás skautov a spravme spolu svet lepším miestom.

Ďakujeme!

Podporím skautov a ich aktivity