Hodnotenie kvality oddielov za rok 2020

1745

Po minuloročnom, pilotnom, ročníku hodnotenia kvality oddielov, ktoré prebiehalo prostredníctvom systému Tee-pee, vám s radosťou oznamujeme, že sa bude konať aj tento rok.

Vieme, že minulý rok bol veľmi poznačený svetovou pandémiou a pri chystaných úpravách samotného Hodnotenia kvality na to myslíme. Toho sa nemusíte obávať. Hodnotenie kvality predsa nemá byť žiadnym strašiakom. Práve naopak. Máme nádej, že sa stane nástrojom motivácie, a pozitívnym zrkadlom plným kvalitných oddielov!

Už teraz vám spolu s Radou pre rozvoj odporúčame poznačiť si vo svojich kalendároch koniec apríla 2021. V tom čase by sme radi spustili vypĺňanie Hodnotenia kvality za minulý rok. Ale nemajte strach. Máme v pláne otvorenú a včasnú komunikáciu. Okrem toho pracujeme na detailnom návode k vypĺňaniu hodnotenia kvality.

Keďže sme ale ešte stále vo fáze úprav a ich zapracovania,  chceme a potrebujeme počuť aj váš názor. Preto, ak ste sa zúčastnili Hodnotenia kvality za rok 2019, vyplňte prosím TENTO formulár. Veľmi nám tým pomôžete.