Oslávte storočnicu roveringu jedinečnou výzvou

1468

Na oslavu storočnice roveringu sme si pre vás pripravili jedinečnú výzvu. Získať sa dá iba v presne vymedzenom čase a najbližšie až o ďalších 100 rokov. Do plnenia sa môžu zapojiť len členovia vo veku 19+ a aj preto je táto výzva vysoko lukratívna. Zároveň ponúka jedinečnú možnosť nastaviť si vlastný cieľ a formu jeho splnenia.

Je na tebe, či už to bude služba sebe a dokážeš si každý druhý deň nájsť čas na dobrú knihu, alebo to bude služba blížnym a aspoň trikrát do týždňa sa na polhodinu porozprávaš s rodičmi alebo blízkymi. Táto výzva ťa má sprevádzať na tvojej ceste k úspechu. Výzvu #roveri100 nemusíš plniť každý deň.

Podmienky splnenia

Vyber si jednu z 3 oblastí – služba sebe, služba blížnym alebo služba Bohu a stanov si v nej vlastný cieľ, ktorý chceš dosiahnuť. Môže to byť sen, ktorý si už dlho túžiš naplniť alebo veľký prejav služby, je to na tebe. Cieľ by mal byť merateľný, aby si vedel na záver povedať, ako sa ti darilo. Na splnenie cieľa máš 100 dní s presným začiatkom 5. mája a ukončením 12. augusta 2018, v deň Úsvitu roveringu. Výzva sa bude plniť spoločne. Podmienkou plnenia je prihlásenie sa na výzvu cez formulár. Môžeš pridať aj fotku alebo video. V posledný deň – Úsvit roveringu sa na chvíľu zastav a zhodnoť naplnenie svojho cieľa – pozri si východ slnka, vybehnite s patrolou niekam von a urobte si piknik, ukončenie je tiež len na tebe. Nikto ťa nebude kontrolovať, ako veľmi si bol úspešný alebo nie – stačí, že nám pošleš svoju fotku zo záveru plnenia na program@skauting.sk a my ti pošleme nášivku výzvy aj s pozdravom. Ak sa budeš chcieť so svojím úspechom podeliť, môžeš ho nahrať na svoje stránky na sociálnych sieťach s hashtagom #roveri100.